tag:blogger.com,1999:blog-6084040306921331624.post4391948328105247991..comments2023-03-25T12:54:17.672+01:00Comments on pszichowellness-konyha: Gyors tésztanapi ebédMhttp://www.blogger.com/profile/15707324132370582687noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6084040306921331624.post-31676196199194237892010-07-17T23:08:19.428+02:002010-07-17T23:08:19.428+02:00Most nem azért, de én anno is, még első kilencvenn...Most nem azért, de én anno is, még első kilencvennapozósom idején, készítettem vöröskáposztás pizzát, céklás pizzát, illetve a gombát is szinte mindegyik napon használtam. <br />Valahogy úgy saccoltam ki, hoyg ezek nem jelenthetnek keverést. És szintén sokszor gondoltam arra, hogy pl. párolt zöldbabot miért ne lehetne enni hús mellé?! Aztán pedig megismerkedtem a módszereddel, és a gyanúm valósággá vált. :) <br />Így az a jó, hogy a gyümölcsnap kivételével kb. 90 %-ban a normál, megszokott ételeinket is főzhetem, így nem kell külön főzőcskéznem, max. valakinek pluszban vagy mínuszban jár valami. :) <br /><br />Köszi a dicséretet mindannyiunk nevében, és én személy szerint nagyon örülök, hoyg te is elkezdtél gasztroblogolni (is), illetve, hoyg essziről bár, de a csapat tagja vagy!:sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084040306921331624.post-52859569281289788932010-07-17T13:04:48.869+02:002010-07-17T13:04:48.869+02:00sedith, így van, ha valaki tud főzni, annak nem go...sedith, így van, ha valaki tud főzni, annak nem gond. :)És Te ebben igencsak jeleskedsz. <br /><br />Én arra mondom, hogy valaki tud főzni, ha a rendelkezésére álló alapanyagokból jó ételt tud készíteni. De sajnos sokan vannak, aki azt gondolják magukról, hogy ők bizony nem tudnak főzni, mert azt hiszik a főzésről, hogy a "nagykönyvben" megírtakat kell betű szerint betartani. <br /><br />Sajnos nagyon sokszor szembesülök ezzel a problémával, amióta pszichowellnesselek. Azelőtt nem is gondoltam, hogy ilyesmi gondot okozna bárkinek. <br /><br />Éppen ezért tartom sokra a gasztroblogolást. Már régen ez a véleményem, már akkor is így gondoltam, amikor még eszembe se jutott, hogy egyszer nekem is lesz főzős blogom. Mert ehhez is kell azért egy kis mersz. De példát vettem rólatok. :)<br /><br />Bianka, sokan így vannak ezzel. Mert a fogyókúrák szabályai szerint be akarják tartani a leírtakat. De hát amit én ajánlok, az nem fogyókúra, ugyebár :)))). Itt szabadság van és kreativitás. :) :) :)Mhttps://www.blogger.com/profile/15707324132370582687noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084040306921331624.post-66932001286798293122010-07-17T07:56:55.431+02:002010-07-17T07:56:55.431+02:00Nagyon guszta és finom. Mikor 90 napoztam mindig p...Nagyon guszta és finom. Mikor 90 napoztam mindig pogit ettem :)))Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6084040306921331624.post-49548187743151063022010-07-16T21:50:16.752+02:002010-07-16T21:50:16.752+02:00Ilyen tésztaételeket sokszor szoktam összedobni én...Ilyen tésztaételeket sokszor szoktam összedobni én is, mindig attól függ, hogy mi van itthon.:) Ma szénhidrát-féle napom volt nekem is: ebédre tárkonyos-paradicsomos gombaragut ettem 1 szelet kenyérrel, vacsorára meg sütőben sült krumplit és gombát (egyszerre sültek, fólia alatt. )<br />Nekem sosem okozott gondot a szénhidrátnap, inkább a zöldésgnappal volt gondom eleinte (de az sem most volt:D): nagyon gyorsan megéheztem, mígnem kitapasztaltam, hogy milyen fletéteket ls köreteket kell kombinálnom ahhoz, hoyg ne csak pillanatnyilag érezzek jóllakottságot. Pl. nálam a rizssaláta az, ami jól eltelít. A tésztához hasonlóan az is mindig azzal készül, ami éppen van itthon.sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.com