Öcsém mondta, hogy a franciák egy könnyen elkészíthető tojásos előételt készítenek sóskából. Nem írtam le, mondván nagyon egyszerű. Remélem, jól emlékszem, hogy mondta az elkészítés módját. Mindenesetre ehető étel lett belőle.
A sóskát nagyjából összevágtam, és vajon megpároltam. Felverem az egész tojást, belekevertem a megpárolt sóskát, sóztam, borsoztam és palacsintasütőben megsütöttem. Kis kockákra vágtam. Úgy gondolom, egy tavaszi salátával nagyon könnyen elkészíthető, jó húsnapi étel. (Egy kis szerecsendiót is elbírt volna.)
En meg azt hiszem holnap elkeszitem!Koszonom.
VálaszTörlésSzia, Gyöngyi, kukk be ide: http://mandyeszik.blogspot.com/2010/05/25-feherje.html
VálaszTörlésPuszi:)
sedith!! igazi meglepetés volt! Köszönöm. (Meg vagyok hatva egy picit.) Sok sikert kívánok. :)
VálaszTörlésGyöngyi, az a napló nem az enyém, valaki a kilencvennapost kezdte el és én ajánlottam neki a pszichowellnesst. :)
VálaszTörlésÉn, amikor csak tudom, próbálom úgy összeállítani az ételeket, hoyg a szétválasztásnak megfelelő legyen, de nem mindig sikerül. Gyümölcsnapokat meg "csak úgy", nehezen tudok beiktatni. Tegnap pl. tartottam, de vacsorára már ettem csirkecombot. Ma viszont húsnapiasan étkeztem, és szeretném folytatni a sorozatot úgy, ahoyg kell. remélem, tudok gyűjteni erőt a gyümölcsnapokhoz is, mert bevallom, nagyon nehezek. Kb. du. 5-től kritikus a dolog, addig általában simán bírom.
De már többször csináltam és eredméynesen, úgyhogy sikerülnie kell ezúttal is. Végülis nekem nincs 40 kilóm, csak max 15 fölöslegben. De ha 10-et leadnék már úgy is boldog volnék!
KÖszönöm.:)