Oldalak

2011. december 1., csütörtök

Fügés tekercsem a Kifőztük - karácsonyi jótékonysági akcióján

 

 A fügés tekercset a Mamától tanultam. Mindig elkészítette karácsonyra. Nagyon kedves szívemnek ez az édesség. Csak aszalt füge, dió és méz van benne. Sütni sem kell. Tehát lisztmentes, nyersen készített desszert. Nekem a karácsonyi ételsor csak a fügés tekerccsel teljes. Azt is szeretem benne, hogy már jó előre elkészíthető, így segít abban, hogy kevesebb munkám maradjon az ünnep előtti pillanatokra. 

Az idei Kifőztük magazin adománygyűjtő különszámába, a Kifőztük Karácsony! -ba ezt a receptem adtam. A sok-sok finomság mellett ott szerepel abban a letölthető kiadványban, melyet jótékonysági céllal készítettek a népszerű kiadvány munkatársai.  Kattintsatok a linkre, ismerjétek meg és ismertessétek meg minél többekkel ezt a jótékonysági akciót!

2 megjegyzés:

  1. Ez volt az egyik olyan recept az újságból, amit egyből kinéztem magamnak, mert nagyon szeretem az ilyen egyszerű, természetes ételeket.

    VálaszTörlés