Jemie
30 perces kajáiban láttam a minap ezt az ételt. Nem figyeltem
oda rendesen, de ahogy összeraktam az emléknyomokat jó lett. Így most itt
megörökítem. Csicseriborsó-fasírttal ettük. Azt ebben a bejegyzésben írtam le: http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/2011/02/58-lepes-alapanyagok-az-eteltarsitasra.html
A spárga így elkészítve roppan egyszerű, nagyon gyors és nagyon finom. Sokféle étel
mellé adhatjuk.
Hozzávalók: 0,5 kg (zöld) spárga, 1
kisebb citrom leve, 1 evőkanál olaj, só.
Elkészítése: A zöld spárga fás végeit
letördeltem. és egy tepsiben sorba raktam, majd a tűzhely grill fokozatán
(minden egyéb hozzáadása nélkül) kb. 10 percig sütöttem. A sütőből kivéve
azonnal meglocsoltam a citromlével és az olajjal, és meg is sóztam. Alaposan
összekevertem.
Az eMpszi étrendje szerint a grillezett spárga
semleges étel. A csicseriborsó-fasírttal zöldségnapra ajánlom.
Annyira szeretem a zöldspárgát! Érdekes módon a fehéret nem olyan nagyon, talán mert azt hámozni kell. :):)
VálaszTörlés:) Vízicsibe! De jó, hogy látlak! Máris jó napom lett! :)
VálaszTörlésMindig olvaslak, csak nem mindig szólalok meg :)
VálaszTörlés