Oldalak

2012. augusztus 4., szombat

Porcsinos paradicsomsaláta


Már annyi jó dolgot hallottam, olvastam a porcsinról. Vannak is szép példányok a kertben. Talán pár héttel ezelőtt jobban itt lett volna az ideje a kóstolónak, de csak most jutottam el idáig. Valahol – hogy hol, sajnos már nem emlékszem – olvastam a porcsinos paradicsomsalátáról, s csak úgy „gondolom szerint” összeraktam. 

Hozzávalók (személyenként): kb. 4 paradicsom, fél marék porcsinlevél apróra vágva, 2-3 bazsalikomlevél,1 kiskanál méz, só.
Elkészítése: A paradicsomot felszeleteljük, megsózzuk, rácsorgatjuk a mézet, rászórjuk az apróra vágott zöldeket, átkeverjük, tálaljuk.

Az eMpszi étrendje szerint semleges étel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése