Oldalak

2011. január 27., csütörtök

Díjat kaptam, köszönöm!



ayildi  és zsuzsiga  is gondolt rám ez ügyben. Köszönöm nekik. 

És íme eleget teszek az ezzel járóknak:

A szabályok a következők:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

Én most 3 blognak adom tovább, illetve három olyan embernek, akik részt vesznek az itt zajló közös programunkban (ábécé sorrendben).
Ircsike http://ircsike.blogol.hu/ ugyan nem főzős blogot ír, de nagyon sok szép és inspiráló gondolatot meg vidám mondatot olvashatunk nála, s mindez nagyon fontos, ahhoz, hogy sikerre vigyünk az elhatározásunkat.
Mandy http://mandyeszik.blogspot.com/ , aki egy nehéz vizsgaidőszak kellős közepén csatlakozott hozzánk, és nagyon drukkolok neki, hogy a sok megpróbáltatás közepette is legyen ereje, ideje, kedve magára is figyelni.
Sedith, http://sikerekeskinok.blogspot.com/ az Erdélyi Konyha csapatának bloggre, de van egy „másik” blogja is, melyet kifejezetten a mi közös témánkban indított, (s most ennek a blogjának adom a díjat). Edith nagyon kreatívan és  annyira az általam megfogalmazottak szellemében készíti az ételeket, hogy minden fogását szívből ajánlhatom.  

Csak idő híján ennyi. Még nagyon sokakat jó lenne személy szerint megemlíteni. Ez most nem magyarázkodás, csupán információ: kicsit szűkös az időm a feladataimhoz, ám nagyon szeretném, ha minél többen ismernénk egymást – legalább annyira, amennyire ez a blogokból lehetséges. Nagyon szívesen folytatnám a linkek sorát itt a három (most már négy)! :)  blog alatt, de nem is tudok mindenkiről, meg azt sem tudom, hogy azok közül, akikről tudok, örülne-e a blog szerzője, ha itt linkelhető lenne a bolgja, melyben közös utunkról ír. 

Kérlek, íjatok, ha van ilyen blogotok, és nem bánjátok, ha belinkelem.
Legyen nagyon szép napotok. Eset jön a mai napra szóló bejegyzés.

5 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen Gyöngyi, a díjat és a kedves szavakat egyaránt. Őszintén, megtiszteltetés ez nekem.:)
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Óh, Edith, igazán megérdemled!

    Csak most jut eszembe, hogy kellett volna üzentet is hagyni, és ezt elfelejtettem. :) Most már neked nem szólok ezek után, de legalább Ircsikét és Mandyt értesítem. :) :) :) Ahhhhhhhhhh, néha agyamra megy ez a rohanás. :D

    VálaszTörlés
  3. Ó, köszönöm szépen, széppé tetted a mai napomat :)

    VálaszTörlés
  4. hatalmas gratula dijhoz, megerdemelted! :)
    nekem nem fozos a "masik blogom", de szerzotarsam vagy, benne. belinkelned? :)
    koszonom!
    oximoron

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szepen koszonom!
    Jol indul a mai nap, meg a szivem is atmelegedett! :)

    VálaszTörlés