Oldalak

2010. április 8., csütörtök

Itt kint a neten

Lassan három éve, hogy megnyitottam az első blogomat. http://mclub.blogol.hu/ Addig azt sem tudtam, hogy a blog mi fán terem. Akkor a még megjelenés előtt álló könyvemből tettem fel részleteket, majd a hétköznapjaim tükre lett.

Van egy blogja a honlapomnak: http://pszichowellness.hu/?q=blog/2 itt mindig valami túlsúllyal kapcsolatos dologról írok. Egy-egy bejegyzésben őröm meg azokat az internetes olvasmányokat is, melyeket valamiért erre érdemesnek tartok.

Aztán írok a Hoxán egy naplócskát. Olyan pongyolában íródottat. Ahogy kifolyik az ujjaimból a szöveg. Nem fogalmazom, nem olvasom át. Ahogy jön. Van itt egy fórumom is, amit néhányan néha szólunk egymáshoz. http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=7877

Aztán úgy alakult az életem, hogy Alíz megkért, hogy írjak az Erélyi Konyhába pszichowellness-cikkeket. Örömmel vállaltam, de itt a gasztorbloggerek megfertőztek. :)

Úgy egyébként meg szeretek főzni. És van egy kis fényképezőgépem. Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha kipróbálnám, mi jön ki ebből. És akkor mától van a pszichowellness-konyhája is.

8 megjegyzés:

 1. Gratulálok az új bolgodhoz!

  VálaszTörlés
 2. Alíz, köszönöm! EK-hatás. :)

  VálaszTörlés
 3. Hát akkor jó blogolást, Gyöngyi, ezen a területen is!:)

  VálaszTörlés
 4. Üdv a gasztroblogosok világába is!

  VálaszTörlés
 5. sedith, köszönöm!

  Ottis, igen jó társaságba kerültem. :)

  VálaszTörlés
 6. nekem is van itt gasztroblogom, tudtad? :):)

  VálaszTörlés
 7. Vizicsbe, sajnos nem tudtam a nyomára jutni. Segíts!

  VálaszTörlés
 8. csibekonyha.blogspot.com

  ritkán írok bele, nem vagyok ilyen termékeny mint te :):)

  amúgy meg édesköményként ismertem eddig.

  VálaszTörlés