Tegnap az az érdekesség történt velem, hogy megtudtam, hogy egy
általam több évtizede készített ételnek zagrebacka a neve. Igaz, úgy került a
konyhámba ez a fogás, hogy láttam egy Vegeta-reklámot a hajdani jugoszláv
tévében, s nagyon megtetszett. Az azért hozzátartozik a dologhoz, hogy csak a
képek alapján tájékozódtam, hiszen a nyelvet nem beszélem. Ma egy étlapon
láttam, hogy zagrebacka vegyeskörettel, s mikor rákerestem, akkor (szintén a
képek alapján) láttam, hogy ez az az étel, amit én nagyon régen készítek.
http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/2010/10/sajtos-rantott-karaj.html
Almából fine-dining élmény, vízi kefirből fröccs
-
*[image: 100-31.jpg]*
*Új korszak az alkoholmentes párosítások világában*
Az elmúlt években az alkoholmentes italpárosítás a fine dining egyik
legizgalm...
1 napja
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése